Pazartesi, Mayıs 20

Suriye Savunma Bakanlığı, İsrail’in Golan Tepeleri’nden başkent Şam’ın kırsal bölgesindeki bir binayı hedef aldığı belirtildi.

Hava savunma sistemlerinin İsrail’e ait füzelerin bir kısmını düşürdüğü, saldırı sonucu maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.

İsrail, iç savaşın başladığı 2011’den bu yana Suriye topraklarındaki İran destekli güçlere ve Suriye ordusuna ait mevzilere hava saldırısı düzenliyor.


KAYNAK: İHA

Editör Hakkında


Elazığ’da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık’ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, “Sanat Tarihi” bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine “muhabir” olarak Kanal 7’de başladı. Kanal 7’de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak “Ana Haber”e bültenler hazırladı. Kanal 7’de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7’ye geçti. Kariyerini, “Haber7 Dış Haberler Editörü” olarak devam ettiriyor.

Paylaşmak
Exit mobile version